Geräte und Zubehör
Peeler Mashed Potatoes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
Peeling
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (optional) divided (see Tip)2 tsp
-
32 oz red potatoes, in pieces (approx. 2 in. wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 2 in. wide), divided32 oz
Mashed Potatoes
-
vegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley, leaves only to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
623.7 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Rice
25 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Basic Parboiled White Rice
35 Min
Basic Jasmine Rice
35 Min
Basic White Long Grain Rice
35 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Boiled Egg Mode
20 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min