Geräte und Zubehör
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
roasted salted peanuts60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (optional) deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns peeled (tails on optional)500 g
-
lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)10 g
-
freshly squeezed lime juice35 g
-
honey30 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped to garnish4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1141 mg
Eiweiß
22.6 g
Brennwert
1476 kJ /
352.8 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
20.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 Std. 20 Min
Chunky guacamole
10 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Creamy pistachio pasta
40 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min