Geräte und Zubehör
Traditional Kaiser rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 26 Std. 35 Min
8 pieces
Zutaten
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
475.5 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kaiser rolls
5 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Macadamia chocolate cookies
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 Std. 45 Min
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.