Geräte und Zubehör
Smoked Haddock and Spinach Tart
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29.8 g
Brennwert
2672 kJ /
639 kcal
Fett
40.6 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Kedgeree
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 Std. 30 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min