Geräte und Zubehör
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
47.7 g
Brennwert
2616 kJ /
625 kcal
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All-in-one Meals
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Style Pork Stew
30min
Saffron Chicken Penne
30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Basque Chicken
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Honeyed Chicken
25min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min