Geräte und Zubehör
Empanada pastry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
12 portions
Zutaten
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
51.1 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
914.3 kJ /
218.5 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pistachio and chocolate kataifi slice
12 Std. 45 Min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 Std.
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Traditional minestrone
45 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min