Kompatible Versionen
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3860 kJ / 921 kcal
- Eiweiß
- 66 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 66 g
- Ballaststoffe
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Milkshake cu mango
Keine Bewertungen
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1 Std. 10 Min
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Keine Bewertungen
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Keine Bewertungen
Caserolă cu rață și legume
1 Std.
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Croquembouche
Keine Bewertungen
Brunch est-european
Keine Bewertungen
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 Std. 20 Min
Kutia
24h 50min
Compot de pere cu condimente, cu mousse de ciocolată și frișcă
Keine Bewertungen