Hornazo

Hornazo

Keine Bewertungen
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
20 bucăți

Zutaten

Aluat
  • apă
    100 g
  • zahăr
    1 priză
  • drojdie proaspătă fărâmițată
    25 g
  • vin alb
    80 g
  • untură de porc
    60 g
  • ulei de măsline
    25 g
  • făină
    500 g
  • ouă mijlocii (53-63 g)
    2
  • sare
    10 g
Carne marinată
  • sare
    1 linguriță
  • apă
    250 g
  • piper negru proaspăt măcinat
    ½ linguriță
  • muşchiuleţ de porc tăiat în felii (aprox. 2 cm grosime, 5 cm x 5 cm)
    600 g
  • boia de ardei, dulce
    1 linguriță
Ouă
  • ouă mijlocii (53-63 g) din frigider
    4
  • apă pentru umplere până la marcajul de 1 l
Asamblare
  • făină
  • cârnați chorizo tăiați felii (0,5 cm)
    150 - 200 g
  • gălbenuș bătut
    1
  • șuncă Ibérico felii subțiri
    100 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 bucată

Natrium 261.7 mg
Eiweiß 13.9 g
Brennwert 1118.2 kJ / 267.3 kcal
Fett 13.7 g
Ballaststoffe 1.2 g
gesättigte Fettsäuren 4.7 g
Kohlenhydrate 20.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen