Geräte und Zubehör
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
8 portions
Zutaten
-
lemons divided (1 thin peel only, both juiced)2
-
fresh chives in pieces10 - 12 sprigs
-
fresh rosemary, leaves only5 - 6 sprigs
-
fresh basil leaves and tender stems8 - 10 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
fresh parsley leaves and tender stems10 - 13 sprigs
-
garlic cloves8
-
salt divided4 - 6 pinches
-
extra virgin olive oil divided3 ½ oz
-
lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)45 - 56 oz
-
water21 oz
-
red new potatoes scrubbed with skin on10 ½ oz
-
shallots halved9 oz
-
carrots sliced in rounds (1 in.)5 oz
-
sweet potato peeled, cubed (1 in.)14 oz
-
garlic cloves peeled8
-
fresh ground pepper2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
238.1 mg
Eiweiß
35.1 g
Brennwert
2489 kJ /
595 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tzatziki
20 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Sweet Cucumber Pickles
Keine Bewertungen
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min