Geräte und Zubehör
Pulled barbecue jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min