Geräte und Zubehör
Sous-vide miso aubergine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
670 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
654 kJ /
156 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Tzatziki
20 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min