Geräte und Zubehör
Linzenbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
15 sneetjes
Zutaten
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7 g
Brennwert
644 kJ /
154 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Glühwein
15 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min