Geräte und Zubehör
Vegetarische bonenburger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Energieballen
30 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min