Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3572 kJ / 856 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 61 g
- Fett
- 59 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23 g
- Ballaststoffe
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 min
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Dadel curry dip
5min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Energieballen
30 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Roze roerei
Keine Bewertungen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min