Kompatible Versionen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Eiweiß
- 42.3 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 18.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 dk
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min