Geräte und Zubehör
Tumis Buncis
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
water250 g
-
verse sperziebonen in kleine stukjes gesneden (5 cm)300 g
-
40 g olijfoliearachideolie40 g
-
gember, vers10 g
-
galangal (Thaise gember), verse wortel (optional)10 g
-
sjalotten100 g
-
knoflookteentje1
-
lange rode chilipeper in stukken, zaadlijst verwijderd1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
6 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1213 kJ /
291 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indonesische Rijsttafel
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Butter Chicken
1 Std.
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min