Pui Kung Pao

Pui Kung Pao

3.2 5 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 porții

Zutaten

  • pulpe superioare de pui dezosate, fără piele tăiate în sferturi (bucăți de 4-5 cm)
    500 g
  • sos de soia light
    15 g
  • sos de soia, negru
    10 g
  • vin de orez Shaoxing (vin Shaoxing - vezi recomandări)
    10 g
  • apă
    30 g
  • oțet din orez negru (vezi recomandări)
    5 g
  • zahăr
    5 g
  • piper Sichuan
    ⅛ linguriță
  • cățel de usturoi
    1
  • ghimbir proaspăt descojit
    20 g
  • ulei cu gust neutru
    20 g
  • ardei chilli uscați curățați de semințe
    3 - 5
  • cepe verzi curățat și tăiat în bucăți (4 cm)
    2
  • arahide nesărate, crude prăjite
    30 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 2 porții

Natrium 1804 mg
Eiweiß 102.5 g
Brennwert 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Fett 60.5 g
Ballaststoffe 5.9 g
gesättigte Fettsäuren 12.4 g
Kohlenhydrate 13.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen