Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ linguriță sare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 ½ lingură făină (15 g), plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 190 g lapte, plus pentru uns plăcinta
- 4 căței de usturoi
- 10 g ulei vegetal
- 750 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 lingurițe ierburi aromate uscate, în amestec (ex. ierburi de Provence)
- 190 g lapte
- 20 g unt
- 400 g aluat pentru foitaj
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiweiß
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
- Fett
- 21 g
- Ballaststoffe
- 4.2 g
Alternative Rezepte
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Biscuiți cu brânză
2 Std. 30 Min
Tartă cu ciuperci
50 min
Far breton cu prune uscate
2 Std.
Chec cu iaurt
1 Std. 40 Min
Chifteluțe cu orez perlat
Keine Bewertungen
Legume umplute
1 godz. 20 min
Plăcintă țărănească
1h 10min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 godz.
Sufle rapid de brânză
45 min
Foitaj rapid
1 godz. 20 min