Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)

Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)

4.7 18 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions

Zutaten

  • malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
    24 oz
  • white onion cut into wedges
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to garnish
    ¼ tsp
  • water
    21 oz
  • cream cheese
    1 ½ oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • whole milk
    3 ½ oz
  • olive oil to drizzle
  • chopped parsley to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 204.8 kcal / 856.9 kJ
Eiweiß 3 g
Fett 7.1 g
Kohlenhydrate 33.1 g
Ballaststoffe 5 g
gesättigte Fettsäuren 4 g
Natrium 245.8 mg

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