Geräte und Zubehör
Firecracker stuffed butternut pumpkin
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Firecracker marinade
-
Sriracha sauce (see Tip)60 g
-
white miso paste60 g
-
peanut butter (see Tip)60 g
-
honey20 g
-
white vinegar10 g
-
extra virgin olive oil60 g
Pumpkin, pork and rice
-
lean pork mince500 g
-
Thai red curry paste (see Tips)4 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
fresh Thai basil leaves only3 sprigs
-
makrut lime leaves3
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)1
-
fresh lemongrass cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
jasmine rice400 g
-
coconut milk270 g
-
water630 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
Chinese broccoli trimmed and halved lengthways150 g
-
fresh green beans finely chopped (3 mm)100 g
-
lime cut into wedges1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh red chilli finely sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1003.4 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
3581.8 kJ /
856.1 kcal
Fett
46.2 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Kohlenhydrate
82.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Newsletter: Jan-June 2023
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chiang Mai noodles
25 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Goan prawn curry
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.