Geräte und Zubehör
Chocolate miso eclairs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
316 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brandy snaps
30 Min
Shanghai Mooncake
Keine Bewertungen
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Tempered chocolate
40 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.