Geräte und Zubehör
Beer batter fish
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.7 mg
Eiweiß
46.9 g
Brennwert
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Fett
379.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
41.5 g
Kohlenhydrate
56.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Romany creams
1 godz. 15 min
Tempura vegetables
30 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Banana bread
1 godz. 40 min
No fail mash potato
20 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Traditional sausage rolls
50 min