Geräte und Zubehör
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 porties
Zutaten
-
water200 g
-
bruine suiker70 g
-
kaneelstokje1
-
oranjebloesemwater20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
verse munt fijngehakt4 bladeren
-
sinaasappels gesneden in schijfjes6 - 8
-
dadels, ontpit in blokjes gesneden2 - 3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
16.3 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
1222.8 kJ /
289.5 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
57.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Batbout met kaas
30 Min
Muntthee
25 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Harira
7 Std.