Geräte und Zubehör
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
juniper berries (optional)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
47 g
Brennwert
2467 kJ /
590 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rhubarb Vanilla Flan
Keine Bewertungen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30 Min
Apple cake
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Mashed potatoes
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min