Geräte und Zubehör
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water14 oz
-
carrots in pieces4 ½ oz
-
celery root (celeriac) in pieces2 oz
-
2 oz fresh parsleycelery leaves2 oz
-
1 heaping tsp homemade chicken stock pastechicken stock cube1
-
chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)24 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms sliced5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter in pieces1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.7 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
1520.7 kJ /
363.5 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Berry Dream
10 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min