Geräte und Zubehör
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)16 - 28 oz
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
7 oz cream cheese, in piecesspreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2581.4 mg
Eiweiß
54.6 g
Brennwert
3119.1 kJ /
745.5 kcal
Fett
43.1 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cod with Citrus Butter
50 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.