Geräte und Zubehör
Cod with Citrus Butter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
lemon1
-
orange1
-
1 tsp fennel seedsanise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.6 mg
Eiweiß
45.1 g
Brennwert
1915 kJ /
457.7 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Asian-Style Sautéed Rice
35 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min