Geräte und Zubehör
Cod with Citrus Butter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
lemon1
-
orange1
-
1 tsp fennel seedsanise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.6 mg
Eiweiß
45.1 g
Brennwert
1915 kJ /
457.7 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min