Geräte und Zubehör
Potato Cup Frittata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
-
cheddar cheese cut in cubes (3 cm x 3 cm)100 g
-
Russet potatoes peeled, cut in quarters700 g
-
cooking oil for greasing4 tbsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
capsicums deseeded, diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
onions diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
streaky bacon, cured, cut in small pieces (0.5 cm x 0.5 cm)smoked turkey breast60 g
-
eggs5
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
cream60 g
-
milk50 g
-
sugar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
338 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
832 kJ /
199 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Basic Quinoa
35 Min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 Std. 15 Min
Grain free wraps
15 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.