Geräte und Zubehör
Vegetarian Pizza (TM6)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast (2¼ tsp)1 packet
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed100 g
-
red onion halved vertically (1 small onion)120 g
-
white button mushrooms, fresh whole, stem removed (5-6 mushrooms)80 g
-
yellow pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
chopped tomatoes, canned drained200 g
-
grated mozzarella (see Tip)200 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
696 mg
Eiweiß
24 g
Brennwert
2496 kJ /
596 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Chinese Tea Eggs
1 Std.
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Keine Bewertungen
Brown Rice Congee
30 Min
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Cereal Prawns
30 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min