Geräte und Zubehör
Vietnamese Style Noodle Salad
Zubereitung 35 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
869.2 mg
Eiweiß
11.8 g
Brennwert
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoffe
9.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
99.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min