Geräte und Zubehör
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
17.1 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
499.1 kJ /
119.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
26.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Halloween punch
15 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Mango sago pudding
35 min