Geräte und Zubehör
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Spicy rub
-
beef short ribs bone in (8-10 cm)1800 g
-
dark brown sugar2 tbsp
-
chilli powder2 tbsp
-
paprika1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
granulated garlic½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
whole cloves2
Sweet barbecue sauce
-
red onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
tomato sauce210 g
-
dark brown sugar120 g
-
pineapple juice (see Tips)60 g
-
honey60 g
-
paprika1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
water1200 g
Polenta
-
Gouda cheese cubed (3 cm pieces)150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
water900 g
-
polenta130 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
spring onions/shallots julienned, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1583.4 mg
Eiweiß
51.8 g
Brennwert
6452.7 kJ /
1542.2 kcal
Fett
129.2 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
60 g
Kohlenhydrate
43.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort food in cast iron
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 Std. 15 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min