Kompatible Versionen
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Eiweiß
- 31.8 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 20 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoffe
- 9.5 g
- Natrium
- 155.3 mg
Alternative Rezepte
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Cauliflower Mash
25 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Whipped Feta
35 Min
French onion dip
45 Min