
Geräte und Zubehör
Festive camembert wreath
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 portions
Zutaten
Filling
-
eschalots cut into halves2
-
salted butter50 g
-
dried cranberries80 g
-
frozen cranberries (see Tips)80 g
-
sugar80 g
-
Port50 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Pizza dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
Camembert cheese whole, removed from packaging (approx. 200 g)1
-
shelled salted pistachio nuts slivered, plus extra to garnish30 g
-
streaky bacon rindless, cut into pieces, fried, drained, cooled (optional - see Tips)130 g
-
egg lightly beaten1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
294.2 kcal /
1231.1 kJ
Eiweiß
7.5 g
Fett
11.3 g
Kohlenhydrate
40.7 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Natrium
252.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland