Geräte und Zubehör
Vegan baklava
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
25 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
1002 kJ /
239.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Tunesische Chorba
45 Min
Soefganiots
2 Std.
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Batbout met kaas
30 Min
Sushi tacos
1 Std.
Noten bolognese
35 Min