Geräte und Zubehör
Pimento Spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portions
Zutaten
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 2-3 cm)250 g
-
goats milk cheese125 g
-
mayonnaise100 g
-
pimento pepper jarred or roasted capsicum, drained120 g
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
pickled gherkins drained20 g
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
-
Tabasco½ tsp
-
sea salt to taste
-
white pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.6 mg
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
1482.1 kJ /
354.2 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Raspberry and Basil Sangria
Keine Bewertungen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Shrimp Aguachile
15 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Pasta alla Vodka
15 Min