Geräte und Zubehör
Paastuin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Mini kerstboompjes
45 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Koekjes met chocoladechips
50 Min