Geräte und Zubehör
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 porties
Zutaten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Kleine aspergeflans
55 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 Min