Geräte und Zubehör
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
104 kJ /
25 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Matzeballen
Keine Bewertungen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Appelpunch
30 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min