Buckwheat Crispbread

Buckwheat Crispbread

4.7 6 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
10 pieces

Zutaten

  • buckwheat grains (see tip)
    120 g
  • oat bran (see tip)
    30 g
  • rolled oats (see tip)
    50 g
  • amaranth grains puffed (see tip)
    30 g
  • mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)
    100 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water
    250 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 176.2 mg
Eiweiß 5.3 g
Brennwert 685.5 kJ / 163.8 kcal
Fett 9.2 g
Ballaststoffe 3.5 g
gesättigte Fettsäuren 1.1 g
Kohlenhydrate 18.3 g

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