Geräte und Zubehör
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 porties
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiweiß
127 g
Brennwert
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Fett
115.1 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
43.9 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Advocaat
10 Min
Brownies
50 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min