Geräte und Zubehör
Soula's Spanakopita
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
25 portions
Zutaten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
290.2 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
965.6 kJ /
230.8 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postcards from Greece
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Pasta alla puttanesca
35 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Cypriot grain salad
45 Min
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min