Geräte und Zubehör
Pear and ginger paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 25 Min
800 g
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
19.8 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
23.8 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
624 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Spiralized sweet potato curry rosti
30 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Carrot top pesto
15 Min
Lemon curd
20 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Fondant au chocolate
50 Min