Geräte und Zubehör
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optional)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optional) geroosterd, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
383.8 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1949.7 kJ /
466 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min