Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Prime Board
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min