Geräte und Zubehör
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
3110 kJ /
743 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
24.1 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Warme chocolademelk
10 Min