Geräte und Zubehör
Rassolnik (pickled cucumber soup)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pickled cucumber cut into slices200 g
-
carrot cut into slices100 g
-
onion cut into quarters100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato paste70 g
-
chicken hearts (see Variation)300 g
-
pearl barley rinsed30 g
-
liquid chicken stock1000 g
-
sea salt½ tsp
-
potatoes cut into cubes (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill chopped to serve
-
fresh flat-leaf parsley chopped to serve
-
sour cream to serve (optional)60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1241.2 mg
Eiweiß
16.8 g
Brennwert
1137 kJ /
272 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sauerkraut soup
50 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Liver cake
1 Std. 50 Min
Potato Pancakes
45 Min
Borscht
50 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.