Egg Salad in Crispy Easter Nests

4.9 9 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces

Zutaten

Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
Easter nests
  • unsalted butter for greasing
  • flour plus extra for flouring
    250 g
  • olive oil
    30 g
  • water
    120 g
  • salt
    ½ tsp
Egg salad
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • shallots
    20 g
  • sour cream, 12% fat
    30 g
  • mustard
    10 g
  • mayonnaise
    10 g
  • vinegar
    10 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh chives (optional) for garnishing

Nährwerte pro 1 piece

Brennwert 141.3 kcal / 591.3 kJ
Eiweiß 5 g
Fett 5.9 g
Kohlenhydrate 16.5 g
Ballaststoffe 0.7 g
gesättigte Fettsäuren 1.4 g
Natrium 143.8 mg

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