Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
2651 kJ /
638 kcal
Fett
55 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Custard
15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Soezendeeg
2 Std.
Crème anglaise
15 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min