Geräte und Zubehör
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
dried pasta of choice250 g
-
garlic cloves4
-
fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately3 stalks
-
red onion cut into wedges (1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine40 g
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
tomato passata (see Tip)250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish3 sprigs
-
Parmesan cheese shaved, to garnish10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
367 mg
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
15-minute noodles
15 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min